Меси: Неймар отчаяно иска да се върне в Барселона


Меси: Неймар отчаяно иска да се върне в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

4804 0

Звездата на Барселона Лионел Меси сподели, че бившият му съотборник Неймар „отчаяно иска да се върне при каталунците“. 28-годишният бразилец бе свързван със завръщане в испанския шампион през миналото лято, но до такова не се стигна. Неймар се присъедини към Пари Сен Жермен през лятото на 2017-та година за сумата от 222 милиона евро.

Шесткратният носител на Златната топка сподели пред „Мундо Депортиво“, че той и съотборниците му са направили всичко възможно да накарат бразилската звезда да остане в клуба, но Неймар се моли за завръщане. „Той ме притесни по онова време и опитахме да го убедим да не го прави. Но всички ние искаме да печелим и да имаме най-добрите играчи около себе си. Той е един от най-добрите играчи в света и донесе много на отбора. Разбираемо е, че хората ще го счетат за напускане по лошия начин. Той отчаяно иска да се завърне в отбора и постоянно съжалява за решението си да напусне отбора. Той направи много, за да се завърне и това ще бъде първата стъпка към осъществяването на неговото желание. Той винаги се е представял на много високо ниво в Барселона. Неймар е различен тип играч, който трудно може да бъде спрян в единоборства и бележи много попадения“, каза Лионел Меси.

Желанието на бразилския футболист да се върне при каталунците обаче може и да удари на камък, след като от Барселона вече имат нов фаворит за лятно попълнение в атаката на тима. Ето за кого става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички