Ривалдо обяви двете причини да е против трансфера на Брейтуейт


Ривалдо обяви двете причини да е против трансфера на Брейтуейт
Снимка: Getty Images/Guliver

2911 0

Бившата звезда на Барселона Ривалдо разкритикува клуба заради привличането на нападателя Мартин Брейтуейт от Леганес. Бразилецът посочи двете причини, поради които смята този трансфер за неподходящ за каталунския гранд.

"Честно казано, не разбирам защо Барселона купи Брейтуейт. Не ми харесва тази сделка поради две причини. Първо, Барселона купи играча след затварянето на трансферния прозорец и второ, можеше да се вземе футболист от академията", коментира Ривалдо, цитиран от AS. "Сега отборът прогресира. Затова не виждам основание за привличането на нападател. Освен това, с цялото ми уважение към Мартин, се съмнявам, че той ще помогне на Барселона", допълва легендата.

Както е известно, испанската федерация позволи на каталунците да привлекат нападател след затварянето на зимния трансферен прозорец заради контузиите на Луис Суарес и Усман Дембеле. Барселона плати за датчанина 18 милиона евро. Подобно мнение като това на Ривалдо изрази и българинът Димитър Бербатов. Вижте думите му в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички