Лапорта за шансовете в Шампионска лига: Нека не се заблуждаваме...


Лапорта за шансовете в Шампионска лига: Нека не се заблуждаваме...
Снимка: Getty Images

2175 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира шансовете на тима да продължи към елиминациите в Шампионска лига. След 4 кръга каталунците са трети в групата си, след като постигнаха само 1 победа и 1 равенство.

"Кой знае... Нека не се заблуждаваме, имаме отбор, който се изгражда", заяви Лапорта, цитиран от "Marca". Той похвали наставника на тима Шави Ернандес, който записа 9 победи в последните 10 мача в Ла Лига. Головата разлика на каталунците в тези 9 срещи е 27:1.

"Шави е страхотен треньор според мен. Той винаги вижда положителната страна на нещата. Шави също преживява трудни или лоши моменти, както всички фенове,защото той е "куле" до мозъка на костите си.

В същото време той веднага идва на себе си и винаги гледа на нещата от положителната страна. И винаги мисли как нещо да подобри", посочи босът на "блаугранас". След равенството с Интер в 4-ти кръг на Шампионска лига се заговори за раздяла между Барселона и Шави. Ето как коментира това Лапорта. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички