Треньорът на Атлетико Мадрид си "посипа главата с пепел" преди подновяването на испанската Ла Лига


Треньорът на Атлетико Мадрид си "посипа главата с пепел" преди подновяването на испанската Ла Лига
Снимка: Getty Images

2733 0

Наставникът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, вярва, че има изключително талантлив състав, но той като старши треньор не се представя на нужното ниво и го разочарова. Този интересен коментар бе направен преди подновяването на Ла Лига. На 29 декември (четвъртък) "дюшекчиите" приемат Елче (22:30 ч.) в среща от 15-ия кръг на първенството.

Сезон 2022/23 определено не е добър за столичния гранд, който вече отпадна от Шампионска лига, завършвайки на последното четвърто място в груповата му фаза. В Испания представянето също не е на висота - 5-о място след първите 14 мача със сбор от 24 пункта - 13 по-малко от лидера Барселона...

"Имаме чудесен състав - четирима футболисти играха на финала на Световното. Може би този, който не дава всичко от себе си, е треньорът. Групата е чудесна. Аз съм този, който трябва да се подобри, за да могат играчите да вдигнат нивото си в Ла Лига", откровено заяви Чоло на пресконференция, цитиран от "Fotmob".

"Горе-долу, изпълнителите сега са същите, които спечелиха Ла Лига (б.р. - през сезон 2020/21), с изключение на Киърън Трипиър и Луис Суарес. Основните титуляри са тук - Анхел Кореа, Яник Ферейра Караско, Жоао Феликс, Хосе Хименес... добавихме и Антоан Гризман... Треньорът е този, който се проваля повече от всички останали", повтори още веднъж 52-годишният аржентинец, който е начело на Атлети от 2011 година насам!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - А някога беше голям талант... Боян Къркич се раздели с клуб №9 в кариерата си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички