Треньор в Барселона: Суарес тренира като луд за своето завръщане


Треньор в Барселона: Суарес тренира като луд за своето завръщане
Снимка: Getty Images/Guliver

1930 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес е все по-близо до своето завръщане в игра. Треньорът на каталунците Кике Сетиен поддържа контакт с треньорския щаб на тима, които смятат, че уругвайският реализатор може да бъде готов за игра при подновяването на Испанската Ла Лига след пандемията от коронавирус.

Суарес бе отписан за остатъка от сезон 2019/20, като Барселона взе Мартин Брейтуейт за негов заместник. Сега обаче изглежда, че отменянето на срещите е дало време на уругваеца да се възстанови от контузията си. Фитнес треньорът на Барселона Фран Сото е съобщил на Сетиен, че възстановяването на Суарес върви по план и когато бъдат подновени тренировките, той ще има възможност да тренира при същите условия като останалите си съотборници. Асистентът на Сетиен Едер Сарабия пък директно гарантира завръщането на бившия нападател на Ливърпул. „Той ще бъде като едно страхотно ново попълнение. Вярваме, че той отново ще бъда на разположение съвсем скоро, тъй като Суарес тренира като луд, за да се възстанови по бързо.“

До края на шампионата в Испания остават да се изиграят още 11 кръга. За момента Барселона води във временното класиране с две точки пред големия си враг Реал Мадрид. А ето коя може да е следващата дестинация в кариерата на Луис Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички