Трансферните планове на Барселона зависят от... Почетино


Трансферните планове на Барселона зависят от... Почетино
Снимка: Getty Images/Gulliver

2298 0

Барселона се свързва с няколко много големи трансфера през лятото като този на Лаутаро Мартинес и връщането на Неймар. Това обаче означава, че каталунците ще трябва и да вкарат малко пари в касата си. Филипе Коутиньо е основният играч, от който може вземат добра сума.

От Барселона нямат намерение да се разделят с него срещу сума, по-малка от 80 млн. евро. А изненадващо име пък може да има огромно влияние около приходите на каталунците - Маурисио Почетино. Аржентинският наставник е основен кандидат за мениджър на Нюкасъл и именно той да ръководи новия проект на тима след идването на новите собственици.

Вече се появиха информации, че той има желание да гради отбора именно около Коутиньо, с когото вече е работил в Еспаньол. Ако бразилецът се завърне във Висшата лига, то това означава, че Барса ще получи финансова инжекция за преследването на летните си попълнения. Това може да се окаже печеливша ситуация за всички. Коутиньо да се върне в лигата, където изживя най-добрите си години, Почетино ще се сдобие с играч, който познава и обича, а Барселона ще получи добра сума. По-рано пък се появи информация, че Неймар е готов да се откаже от много голяма сума, за да се върне в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички