Играч на Реал Мадрид: Няма да е честно титлата да се присъди за Барселона, ние бяхме по-добри


Играч на Реал Мадрид: Няма да е честно титлата да се присъди за Барселона, ние бяхме по-добри
Снимка: Getty Images/Guliver

1352 0

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа сподели мнението си относно възможностите за остатъка от сезона в испанската Ла Лига. 27-годишният белгиец вярва, че не би било справедлио титлата да се връчи на временния лидер Барселона, ако първенството не се довърши, защото "кралския клуб" е бил по-добър от каталунците.

"Ние сме само две точки зад Барселона и ако сезонът трябва да бъде отменен и те са обявени за шампиони, това не би било честно. Ние се изправихме срещу тях и ги победихме тази година, ние бяхме по-добрият отбор. Искам да завършим сезона" - започна Куртоа.

"В случая на Ливърпул е различно, защото те са напред с не знам колко точно точки. Трябва да сме на 100% сигурни, че сме взели всички необходими мерки преди да подновим сезона. Има много неща, които трябва да се вземат предвид, но аз искам сезонът да завърши" - каза още стражът. А кой нападател от Висшата лига призна, че ако дойде оферта от Барселона или Реал Мадрид, такъв шанс не се изпуска?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички