Трансферът се пече: Барселона е по-близо от всякога до Жоао Феликс


Трансферът се пече: Барселона е по-близо от всякога до Жоао Феликс
Снимка: Getty Images

8372 0

Барселона продължава с активността на трансферния пазар. Каталунският гранд си е поставил за цел да привлече Жоао Феликс от Атлетико Мадрид под наем, а сделката изглежда, че може да се случи много скоро.

Възможността Жоао Феликс да се присъедини към Барселона става все по-вероятна. Спортният директор Деко изпитва силно възхищение към португалския играч, докато Шави също започва да гледа положително на потенциалното пристигане на Феликс на "Камп Ноу", информира журналистът Ману Сайнц.

Атлетико Мадрид е определил такса за наем от 15 милиона евро, но тази цифра със сигурност ще намалее с изтичането на времето. Изборът да се изчака до последния момент може да се окаже изгоден както за Барселона, така и за Феликс, тъй като Атлетико не го иска в редиците си, а младият нападател също няма намерение да остава на "Метрополитано".

В началото на 2023 редица испански медии информираха, че Феликс и мениджърът на "рохибланкос" - Диего Симеоне, не се разбират. Малко след това пък португалският национал премина под наем за 6 месеца в английския Челси, но не впечатли особено, реализирайки едва 4 попадения със синия екип.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Неймар има таен план за завръщане в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички