Трансферът на Торес накара звезда да иска луди пари, за да остане в Барселона


Трансферът на Торес накара звезда да иска луди пари, за да остане в Барселона
Снимка: Getty Images

1844 0

Феран Торес бе представен официално като играч на Барселона днес (3 януари) на "Камп Ноу". Това бе прието радостно от всички около клуба, но една от звездите в отбора вече иска повече пари, за да остане, а освен това реално обмисля възможността да напусне.

Става въпрос за Усман Дембеле, чийто договор изтича в края на сезона. Той вече е свободен да преговаря с други отбори. Въпреки че е непрестанно измъчван от контузии, Шави държи да разполага с него и занапред.

Испанският вестник "Спорт" обаче информира, че Дембеле вижда Торес като заплаха за мястото му и се чуди дали Барселона не му предлага нов договор, само за да го продаде през лятото, а да не го изпуска без пари.

Освен това французинът вече не е сигурен, че трябва да приеме намаляване на заплатата, тъй като вижда как клубът харчи средства за Торес, а освен това е и сериозно свързван с нападателя Ерлинг Холанд.

Според "Спорт", Дембеле иска огромна заплата - 80 милиона евро за периода на договора. Освен това се искат 15 милиона евро комисионна за агента му и 30 милиона евро бонус за подписването, което е било "жертвано" при трансфера на Дембеле на "Камп Ноу" през 2017 година.

Самият Ерлинг Холанд засили слуховете, след като е признал в кое първенство ще играе през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички