Торес бе официално представен в Барселона! Ще се цели да е готов за игра срещу... Реал Мадрид (ВИДЕО)


Торес бе официално представен в Барселона! Ще се цели да е готов за игра срещу... Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1517 0

Новото попълнение на Барселона Феран Торес официално бе представен на "Камп Ноу". Той идва от Манчестър Сити с големи очаквания. Испанецът говори на няколко пъти и каза неща, които със сигурност ще се харесат на феновете. Освен това той посочи, че се надява да се върне в игра за Суперкупата, а както е известно, там съперник е Реал Мадрид на полуфиналите (12 януари).

"Благодаря за посрещането. Ще отведем Барса там, където заслужава. Искам да благодаря на президента и на клуба за доверието, както и на феновете. Това е мечта. Ще дам всичко, за да върна величието на клуба. Готов съм, контузията е почти отминала. Ще нося радост на каталунците.

Научих много от Гуардиола, имам мили спомени от престоя в Сити, научих много. Барселона е един от най-добрите клубове в света и ще има съревнование. Искам да допринасям и да продължавам да се развивам. Приключих възстановяването от контузията, добре съм, надявам се да съм готов пред Суперкупата, обичам предизвикателства.

Идвам от място, на което играех като нападател, но по принцип играя като дясно крило. Стига да играя, позицията няма такова значение за мен. Винаги съм казвал, че искам да се завърна в Испания към един от великите клубове и когато Барселона ме поиска, не се и замислих. Това е страхотна възможност" - заяви Торес.

Феран призна, че не се притеснява от проблема, който възникна, както и че ще бъде решен скоро. Както е известно, Барселона не може да картотекира Торес заради финансовите неуредици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички