Куман е близо до първото си мечтано попълнение в Барселона


Куман е близо до първото си мечтано попълнение в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

13068 0

Роналд Куман може съвсем скоро да се сдобие с първото си ново попълнение. Една от приоритетните цели пред специалиста е Мемфис Депай, като играчът вече е договорил личните си условия с Барселона. Според известния италиански журналист Фабрицио Романо обаче клубът и френският Лион все още не са постигнали договорка за трансферната сума.

В интервю с RMC Sport, футболният директор на Лион Жуниньо Пернамбукано намекна, че нападателят може да напусне „хлапетата“ и да се събере със сънародниците си Френки де Йонг и Роналд Куман в Барселона. „Той не помоли за нищо. Преди да напусне за националния отбор, го попитах за Барса. Питах го дали е получил някакви обаждания, той отрече. Куман е треньор, така че може да се стигне до сделка. Разбира се, играчът е в силна позиция“, каза Жуниньо.

Самият Депай също не отрече информацията, че може да премине на "Камп Ноу". "Да видим какво ще стане. Ще разговарям с Олимпик Лион. Знам, че има интерес към мен, но не искам да казвам нищо повече, главно защото не съм разговарял достатъчно с агента ми“. Депай има 139 мача за Лион след идването си от Манчестър Юнайтед през януари 2017, в които отбеляза 57 гола. По-рано се появи информация, че Барселона и Ювентус са се договорили за трансфера на Луис Суарес - ето за каква сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички