Алваро Гонсалес, който се спречка с Неймар, си има култова история и с Лионел Меси


Алваро Гонсалес, който се спречка с Неймар, си има култова история и с Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2538 0

Неймар бе изгонен с директен червен картон за удар без топка по време на дербито във Франция между ПСЖ и Олимпик Марсилия. Бразилецът посегна на Алваро Гонсалес, а впоследствие се оправда с факта, че Гонсалес е расист и го е обидил.

Футболистът на Олимпик Марсилия напълно отрича това да е вярно. Любопитно е да се отбележи, че той има своята култова история и с бившия съотборник на Неймар в Барселона - мегазвездата Лионел Меси. Тя е от периода, в който Гонсалес е част от Еспаньол.

"Това е доста забавен анекдот. Имаше момент, в който изиграхме 3 дербита подред, много интензивни мачове. Дразнехме се взаимно. Казах му: "Ти наистина си малък, дребен". А той ме погледна и ми отговори: "Ти наистина играеш лош футбол".

Аз имах последната дума: "И двамата сме прави, да". Заедно се посмяхме на разговора. Самата история породи много усмивки в Испания" - разказва в миналото Гонсалес, цитиран от RMC. Meждувременно, сериозно наказание грози Неймар след скандала с Марсилия, може да е аут за много срещи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички