Трансферен удар: Бивш треньор на Реал Мадрид прибира Гарет Бейл и Хамес Родригес?


Трансферен удар: Бивш треньор на Реал Мадрид прибира Гарет Бейл и Хамес Родригес?
Снимка: Getty Images/Guliver

7616 0

Престижното испанско издание "Marca" съобщава, че бившият наставник на Реал Мадрид Карло Анчелоти ще опита да привлече в Евертън двама ненужди от "кралския клуб" - Гарет Бейл и Хамес Родригес. Зинедин Зидан не разчита на тях, но и двамата бяха в страхотна форма под ръководството на Анчелоти на "Сантяго Бернабеу".

Евертън иска да изгради боеспособен тим, който да има реални шансове в борбата за челните места, даващи право на участие в Шампионска лига. Имена от подобен калибър (макар и резерви) трудно биха преминали при "карамелите", още повече, че със сигурност финансовите им възнаграждения ще са по-малки в сравнение с тези, които получават в Испания.

Гарет Бейл има още две години от договора си с Реал Мадрид, докато на Хамес Родригес му остава една. Анчелоти се надява, че щом убеди единия да премине в Евертън, другият ще последва примера му. А в "кралския клуб" едва ли някой би имал против да се лиши от голямата заплата най-вече на уелсеца. Дори се появиха информации, че в Реал са готови на всичко да се отърват от Бейл, като дори нямат против да го пуснат без пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички