Нападател, реализирал срещу Испания на Мондиал 2018: Искам в Реал Мадрид


Нападател, реализирал срещу Испания на Мондиал 2018: Искам в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

10713 0

Нападателят на Зенит Санкт Петербург - Артьом Дзюба, открито призна, че ако зависи от него, би избрал да играе в испанския Реал Мадрид. Високият 1,96 таран споделя, че още от ерата "Галактикос" в "кралския клуб" е почитател на тима.

"Фен съм на Реал Мадрид още от дете, когато Раул (Гонзалес), Роберто Карлош, (Фернандо) Редондо и Роналдо (Назарио) играеха там. Ако ме оставят да избирам, аз бих избрал да играя за Реал" - сподели 31-годишният атакуващ футболист.

Припомняме, че по време на Мондиал 2018 Дзюба вкара на националния отбор на Испания, когато "Ла Фурия" отпадна изненадващо от Русия на осминафиналите. Попадението на Артьом докара двубоя до дузпи, след които домакините продължиха. В момента Дзюба е лидер в голмайсторската листа на руската Премиер лига.

Междувременно, преди часове се разигра бърза размяна на удари между Аякс и капитана на Реал - Серхио Рамос. Защитникът отвърна болезнено на закачка от страна на нидерландците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички