Трансферен "шок" за Милан: Реал Мадрид отказва да продаде Брахим Диас


Трансферен "шок" за Милан: Реал Мадрид отказва да продаде Брахим Диас
Снимка: Getty Images

3960 0

Италианският гранд Милан e бил безкрайно разочарован, тъй като Реал Мадрид е решил да не продава Браим Диас, съобщава онлайн вестникът "Relevo".

Според информация на медията, "кралския клуб" е променил мнението си за варианта за продажба на Брахим и се очаква да разчита на него за предстоящия сезон, след като нападателят изигра изключителни важни мачове за "росонерите", помагайки им да достигнат до полуфинал в Шампионска лига.

Съвсем доскоро се очакваше поливалентният офанзивен футболист все пак да остане на "Сан Сиро" срещу сума от порядъка на 30 милиона евро. "Кралете" обаче получиха неочаквани новини от отказалия нов договор Марко Асенсио, който (вероятно) ще премине в ПСЖ. Именно като негов заместник ще бъде използван Диаз през следващия сезон. 

Брахим Диас в момента играе под наем в Милан, а грандът от "Сан Сиро" се е надявал да привлече за постоянно младокът, предлагайки сума от порядъка на 30 милиона евро на "белия балет". 

23-годишният офанзивен полузащитник играе под наем при "росонерите" от сезон 2020/21 насам. Той може да се похвали със 123 мача за тима от Милано, в които има вкарани 18 гола и е допринесъл с още 14 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Милан се разбра с Челси за полузащитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички