Той ни има за идиоти - свадата между шефа на Ла Лига и президента на ПСЖ продължава


Той ни има за идиоти - свадата между шефа на Ла Лига и президента на ПСЖ продължава
Снимка: Getty Images

1742 0

Войната на думи между президента на Ла Лига Хавиер Тебас и шефа на ПСЖ Насeр Ал-Хелаифи изглежда няма край. Малко след като подаде жалба до УЕФА, обвинявайки парижани, че нарушават правилата за финансовия феърплей с подновяването на контракта Килиан Мбапе, шефът на испанския футбол продължава с атаките към своя колега.

По време на пресконференция, преди старта на сезона в Ла Лига, Хавиер Тебас заяви, че има конфликт на интереси с Хелаифи, който също така е президент на медията "BeIn Sports", която купува правата за излъчване на мачове от турнирите на УЕФА.

"Хелаифи е на друго ниво, той ни има всички за идиоти, самият той не вярва на лъжите си. Появява в "Марка", за да изнася лекции с превъзходството и арогантността на "богаташ". Правилата не съществуват за него и ПСЖ. Ще продължим да се борим за футбол без измами и задкулисие", заяви Тебас пред представителите на медиите.

Дали ще видим скоро край на тази свада - предстои да разберем. И двете авторитетни страни винаги ще отстояват своето и няма да се дадат току-така на никого. Разбира се, най-важното е подобни нападки и разногласия да не пречат на самия футбол. Ето и какво интересно назначение е направила управата на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички