След думите на Лапорта: Появи се сценарий за връщането на Меси в Барселона


След думите на Лапорта: Появи се сценарий за връщането на Меси в Барселона
Снимка: Getty Images

5819 0

След скорошното заявление на Жоан Лапорта, че е длъжник на Лионел Меси, в Испания спекулациите за завръщането на мегазвездата в Барселона вече започнаха. И не кой да е, а каталунският вестник "Спорт", обяви, че треньорът Шави Ернандес е помолил Лапорта да върне аржентинеца в клуба.

Според изданието Шави иска президентът да се задейства, за да пристигне Меси на "Камп ноу" след изтичането на контракта му с ПСЖ. Договорът е в сила до 2023 година, но има и опция за удължаването му до 2024-та.

Треньорът, който е бивш съотборник на Меси, вярва, че той ще помогне за успехите на Барселона както във финансов, така и в спортен план, твърди "Спорт".

Слухът беше коментиран от журналиста Жерар Ромеро, който обяви, че през целия минал сезон носителят на 7 награди "Златна топка" е общувал с Шави.

"Относно думите на "Спорт" за връщането на Меси следващата година, нямам никаква информация. Знам само, че Меси и Шави си общуваха през целия минал сезон. А след като чух тези думи на Лапорта... Ще видим", каза Ромеро по време на стрийм. А ето какви бяха думите на Лапорта, възбудили тези слухове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички