ВИДЕО: Атрактивното отиграване на Неймар, което му донесе само проблеми


ВИДЕО: Атрактивното отиграване на Неймар, което му донесе само проблеми
Снимка: Getty Images

2408 0

На всички футболни запалянковци им е известно, че бразилските професионалисти обичат да вдигат страстите на мачовете с красиви и впечатляващи отигравания. Този факт важи с пълна сила и за суперзвездата на ПСЖ - Неймар.

През зимата на 2020 година, точно преди да избухне COVID пандемията, парижани посрещнаха Монпелие в мат от Лига 1. ПСЖ поведе рано-рано в мача, а в 37-ата минута Неймар реши да преодолее двама футболисти на фланга, използвайки така наречения финт "Дъга", който при правилно изпълнение може да прокара топката по доста атрактивен начин над главата на противниковия футболист.

Много почитатели на трибуните останаха със смесени чувства. Чуха се ту освирквания, ту овации. Това никак не се хареса и на главния арбитър, който веднага, без да се поколебае, показа жълт картон на бразилската звезда за перчене и показване на неуважение.

След края на срещата социалните мрежи избухнаха, а потребителите там "разстреляха" Неймар. Дори се заговори за скандал, който е избухнал в съблекалнята на ПСЖ между бразилеца и тогавашния мениджър на парижани Томас Тухел. 

Тук може да видите отиграването на Неймар:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички