Тики-така се завърна в Барселона: "Черешката" бе сложена от Педри (ВИДЕО)


Тики-така се завърна в Барселона: "Черешката" бе сложена от Педри (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6689 0

Преди кръга в испанската Ла Лига Барселона имаше преднина от цели осем точки пред актуалния шампион Реал Мадрид. От тази гледна точка поддържане на това темпо и нова победа е от изключително значение. Каталунците обаче гостуват на Виляреал.

Мачът започна по добър начин за гостите, които поведоха още преди да са изминали и 20 минути игра. Точен в 18-ата минута бе Педри. Той обаче завърши една перфектно изградена атака от целия тим.

Всичко започна, след като Пепе Рейна сбърка при изпращането на топката напред. Тя не стигна никак далеч и бе пресечена от футболист на Барселона. След това скоростните подавания започнаха и няколко секунди по-късно се стигна до гола.

Попадението определено напомни на най-силните години за каталунците през този век, когато начело на тима Пеп Гуардиола. Можете да видите изпълнението чрез видеото по-долу в материала. Наскоро пък треньорът на Барселона Шави направи любопитен коментар, че младите бързат твърде много.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички