Виляреал - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?


Виляреал - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

3119 0

Неделя носи възможността на Барселона да отдалечи на цели 11 точки еднолично на върха в класирането в Ла Лига. За целта обаче възпитаниците на Шави ще трябва да се разправят с коравия тим на Виляреал.

Каталунците записват огромен прогрес под ръководството на испанския специалист. От началото на сезона тимът записа 15 победи, 2 равенства и 1 загуба, печелейки 53 точки - с 8 повече от втория Реал Мадрид. При евентуален успех те ще станат 11, което би дало нужното спокойствие на отбора преди битката за Лига Европа срещу Манчестър Юнайтед.

Виляреал от своя страна е далеч от перфектен през кампанията до момента. "Жълтата подводница" спечели 9, завърши наравно в 4 и загуби 7 от двубоите си през сезона. Това отрежда на отбора 8-ата позиция в таблицата, която обаче е на едва точка от Топ 6.

Последният мач между тези два тима завърши при класическа победа на каталунците на "Камп Ноу" миналата есен. Тогава голмайстори за "лос кулес" бяха Роберт Левандовски на два пъти, както и младият талант Ансу Фати.

Двубоят, който е с начален час 22:00 ч., ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на Max Sport 4. Ако нямате възможност да го гледате, то може да го проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички