Тибо Куртоа описа разгромната победа на Барселона в последното Ел Класико като "случайна"


Тибо Куртоа описа разгромната победа на Барселона в последното Ел Класико като "случайна"
Снимка: Getty Images

2654 0

Белгийският национал Тибо Куртоа коментира изминалата част от настоящия сезон пред арабския вестник El Capitan, където освен последното Ел Класико, коментира още любопитни теми.

Тежката загуба от Барселона с 0-4

"Това беше много лоша нощ, но за щастие успяхме да се възстановим бързо. Мачът вече е в историята и няма смисъл да го мислим, но бях много разочарован. Не дадохме причина на феновете да бъдат щастливи. За мен тази загуба беше случайна, а резултатите преди и след срещата го потвърждават".

Успехът над ПСЖ

"Случилото се беше като един прекрасен сън. След първото полувреме никой не вярваше, че ще се класираме, но ние го направихме. Това бе една от многото вечери, в които се чувствам късметлия, че имам възможността да бъда част от Реал Мадрид".

Мохамед Салах

"Той е един от най-добрите играчи в света през последното десетилетие. Салах е онези различни футболисти, които притежават магия. Ако той дойде в Ла Лига няма да му е лесно, защото няма лесен преход, но понякога има изключения. Имаше добри играчи във Висшата лига, които чудесно се присъединиха към испанското първенство и обратното. За мен също адаптацията от Англия към Испания не беше никак трудна. Сигурен съм, че нападателят би могъл да се адаптира невероятно, във всяка от петте големи лиги".

Световното първенство в Катар

"Целта пред Белгия е една – само и единствено трофеят. Отборът ни е много добър, но когато става въпрос за Световното първенство, всеки отива с най-доброто, с което разполага. Каквото и да се случи, нашата страна има един от най-добрите отбори в света".

Ето към кой играч се е насочил Реал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички