Томас Тухел: Неймар намери своя ритъм


Томас Тухел: Неймар намери своя ритъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1152 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел заяви, че звездата на тима Неймар е „намерил своя ритъм“ след труден период с фланелката на парижани. Бразилецът имаше труден месец февруари, след като пропусна четири мача заради контузия в ребрата, а след това се оплака, че е бил оставен да почива след завръщането на ПСЖ от мача с Борусия Дортмунд в Шампионска лига.

В следващия мач на парижани от Лига 1 срещу Бордо Неймар получи червен картон и бе изгонен. 28-годишният играч ще бъде отново на разположение на Тухел за полуфинала от Купата на Франция срещу Олимпик Лион, а немският наставник заяви, че той се намира в доста по-добро психическо състояние в момента. „ Той е по-спокоен сега. Той изигра добър мач срещу Бордо, но за жалост получи червен картон. Имам усещането, че той е по-спокоен. Той се подготвя за утрешния мач, той ще играе, необходимо е.“

„Най-важното нещо е, че той играе, той е на разположение в тази ключова фаза от сезона. Щастлив съм, че мога да разчитам на него срещу Лион. Имаме усещането, че той е готов, той е по-спокоен, по-сигурен и намери своя ритъм“, каза немският треньор. А ето кой футболист на ПСЖ мрази Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички