Аржентински страж от миналото заяви, че Меси вече не е феномен и че се разхожда по терена


Аржентински страж от миналото заяви, че Меси вече не е феномен и че се разхожда по терена
Снимка: Getty Images/Guliver

5821 0

Бившият вратар на аржентинския национален отбор по футбол - Хуго Санчес, коментира своя сънародник и голяма звезда на съвременния футбол - Лионел Меси. Според стража, "бълхата" вече не е феноменът, който някога е бил, и се разхожда твърде много по терена.

"Не ме интересува дали ме критикуват в Аржентина. Аз съм истински аржентинец и Меси бе феномен, но вече не е такъв. Те го третират грешно, защото постоянно го величаят. Той свикна с това и вече твърде много просто се разхожда по терена. Трябва да бъде по-добър. Кристиано Роналдо и той са двамата най-добри" - заяви Санчес.

Бившият играч на Бока Хуниорс допълни още, че при такива играчи като Меси, Марадона и Пеле всичките им съотборници ги търсят постоянно и им дават топката, за да спечелят мача и че това разваля отбора, който свиква да им подава само на тях и на никого друг.

В момента ситуацията за Барселона в Ла Лига не изглежда особено добре предвид 2-рото място и загубата в Ел Класико, която ги свали от върха. Въпреки това обаче, всички около тима трябва да са спокойни - вижте повече подробности защо - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички