Тебас: Нямахме битка с Меси, Ла Лига е по-ценна от всеки един играч


Тебас: Нямахме битка с Меси, Ла Лига е по-ценна от всеки един играч
Снимка: Getty Images/Guliver

1325 0

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас даде интервю за италианския вестник Il Corriere della Sera за позицията на лигата по отношение на договора на Лионел Меси. Припомняме, че от Ла Лига обявиха, че в договора на Меси е записана клауза от 700 млн. евро, като по този начин заеха позиция на Барселона.

"Не беше моята битка с Меси. Щях да направя същото, ако беше Пепито Перес или който и да е друг играч в нашата лига. Като лига трябва да защитаваме правилата и да насърчаваме справедливостта: те трябва да спазват договорите. Винаги. Независимо дали ви наричат Меси или Пепито Перес", заяви Тебас.

Той обяви, че не се чувства като "победител" в сблъсъка си с капитана на Барса. "Не, абсолютно не. Аз лично не го виждам като битка с Меси и неговия отбор. Имам специална оценка за Лео, обичам го и историята, която той е създал във футбола ни през последните 20 години. Как бих могъл да воювам с него? Повтарям, намесата ми беше само за да се спазват договорите". . А каква е първата по-сериозна драма между клуба и новия наставник Роналд Куман - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички