Меси най-сетне ще се присъедини към новия проект на Барселона и Роналд Куман


Меси най-сетне ще се присъедини към новия проект на Барселона и Роналд Куман
Снимка: Getty Images/Guliver

1595 0

Лионел Меси се очаква да се яви днес на първа тренировка с Барселона след драмата с клуба и желанието му да напусне. Както стана ясно, аржентинската звезда ще се подложи на PCR тест у дома, преди да започне със закъснение предсезонната подготовка.

Това се случва, след като Барса отказа да продаде Меси това лято и играчът бе принуден да отстъпи, за да избегне продължително съдебно дело. Нито един клуб пък не беше готов да плати 700 милиона евро за Лео.

Меси заяви в интервюто си за Goal, че ще покаже същата ангажираност, както винаги. Причините за напускането на Лео бяха желанието му да спечели поредната титла в Шампионска лига, нещо, което според него не е възможно под ръководството на Бартомеу, и да се почувства отново щастлив на терена.

Новият мениджър на Барса, Роналд Куман, се срещна с Меси, преди тази сага да започне. Той видял същото желание да се състезава, да спечели, но Лео му даде да разбере, че обмисля бъдещето си извън клуба.  Това не беше най-добрият старт между Куман и Меси, но ще бъде интересно да видим дали холандецът може да върне Лео на своя страна.

А какви са последствията за Барселона от оставането на Меси вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички