Лионел Меси може да откаже капитанската лента в Барселона


Лионел Меси може да откаже капитанската лента в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

2081 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси има съмнения в целесъобразността на това да остане първи капитан на тима. Той ще разговаря за това с треньора Роналд Куман, когато двамата се видят утре следобед на тренировка, съобщава каталунският вестник "Спорт".

Причината за съмненията на Меси е сагата около неговото напускане. Както е известно, играещата легенда на клуба искаше да си тръгне от "Камп ноу", тъй като не се чувства щастлив в клуба, но реши да изпълни договора си, след като ръководството отказа да го пусне, ако някой не плати откупната му клауза от 700 милиона евро. Съобщава се, че Куман ще уважи решението на аржентинеца.

"Спорт" пише, че треньорът ще иска да знае "какво се случва в главата" на Меси. Нападателят ще заяви пред нидерландеца, че участието му в този проект ще бъде максимално, защото той е първият, който желае да остане конкурентен и да продължи да печели важни титли, особено Шампионска лига. Освен Меси, капитани в Барселона са Жерар Пике, Серхи Роберто и Серхио Бускетс, като и тримата изглежда, че ще останат в тима. Възможно е и вратарят Марк-Андре тер Щеген да получи капитанската лента. А какви са последствията за Барселона от оставането на Меси вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички