Първа по-сериозна драма между Куман и Барселона


Първа по-сериозна драма между Куман и Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

15980 0

Ръководството на Барселона влезе в първи пререкания с новия старши треньор на тима Роналд Куман, а причината за това е една от големите цели на трансферния пазар за холандеца - Жоржиньо Вайналдум. Бившият селекционер на Холандия иска да вземе поливалентния халф на Ливърпул, докато каталунците предпочитат да върнат в състава си Тиаго Алкантара, пише "Sport". 

Както е известно, фаворит за подписа на испанския халф е Ливърпул, но "червените" отказват категорично да платят исканите 30 милиона евро за изключителния плеймейкър на Байерн Мюнхен. Мърсисайдци се надяват да продадат някой свой играч, за да финансират привличането на Тиаго, докато в Барселона са убедни, че е далеч по-добър вариант именно Алкантара да се върне на "Камп Ноу", вместо да се плаща сходна сума за Вайналдум. 

За да няма напрежение, по-вероятният нов в тима ще е играчът на Ливърпул, но скаутите на отбора продължават да убеждават Куман, че точният човек за халфовата линия е Тиаго. 

Каталунците се надяват да вземат освен Вайналдум (или Алкантара) и Мемфис Депай, като за целта са отделени около 60 милиона евро за двете попълнения. Шефовете на "Камп Ноу" вярват, че с оглед на финансовата ситуация в света средствата ще са достатъчни за двама класни футболисти. В същото време се очаква Барселона да направи и последен опит да вземе Лаутаро Мартинес 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички