Така трябва да се случат нещата за Азар в предстоящите месеци


Така трябва да се случат нещата за Азар в предстоящите месеци
Снимка: Getty Images/Guliver

1417 0

След като получи нова контузия, звездата на Реал Мадрид - Еден Азар, ще бъде опериран в четвъртък (05.03) в Далас. Интервенцията ще осъществи Юджийн Къри, който е считан за един от най-добрите специалисти в световен мащаб, що се касае до контузии в глезена (каквато е тази на Азар).

След като бъде опериран в Далас, 29-годишният атакуващ футболист ще отиде в своята родина - Белгия, където ще започне рехабилитацията си с физиотерапевта на националния отбор. Азар има шанс да се върне до 2 месеца за Реал и да участва в най-важната цел от сезона за "белите".

Все пак, най-важната цел пред него е да бъде в оптимална форма за Европейското първенство по футбол през лятото, като националният селекционер на Белгия Роберто Мартинес иска на всяка цена Азар в състава си, като ако се наложи дори ще го изчака до последния възможен момент преди да обяви официално играчите, на които ще разчита на големия форум.

ПРИЯТЕЛ НА КРИСТИАНО РОНАЛДО: ТОЙ ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ В РЕАЛ МАДРИД

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички