Има шанс Азар да се завърне преди края на сезона


Има шанс Азар да се завърне преди края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

3816 0

Еден Азар се завърна в игра за Реал Мадрид на 17-ти февруари срещу Селта Виго, след като пропусна близо три месеца след контузия в глезена. За нещастие на белгиеца и „Кралския клуб“ той отново се контузи срещу Леванте и ще пропусне голяма част от остатъка от сезона.

Очаква се тази травма да коства на Азар остатъка от сезон 2019/20, след като по всичко личи, че контузията е дори по-сериозна от предната, която го извади от игра за три месеца. Все пак съществува малка надежда белгийският полузащитник да се върне през месец май, като не се пояснява дали става въпрос за връщане в игра или просто за подновяване на тренировки със съотборниците си. Според Мелхор Руис от ‘COPE’ се очаква Азар да се върне след два месеца. Все пак „белия балет“ надали ще напира за връщането на белгиеца в игра, тъй като от щаба на Реал Мадрид биха желали футболистът да се възстанови напълно преди да поднови тренировки.

За момента Зинедин Зидан като че ли има идеалният заместник на Еден Азар на левия фланг на атаката в лицето на Винисиус Жуниор. А ето колко често е бил контузен Еден Азар в Реал Мадрид в сравнение с престоя му в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички