Кой от Реал Мадрид и Барселона има по-лесна програма до края на сезона?


Кой от Реал Мадрид и Барселона има по-лесна програма до края на сезона?
Снимка: Getty Images/Gulliver

6592 0

Победата на Реал Мадрид в Ел Класико даде предимство на отбора в битката за титлата в Ла Лига. "Белия балет" вече има преднина от 1 точка, а освен това и графикът до края на сезона е по-снизходителен към мадридчани, отколкото към Барселона, пише AS.

Отборът на Кике Сетиен има двa тежки двубоя - на Атлетико (Мадрид) на 26 април и на Севиля като гост на 5 април. Два срещи, които Реал вече имаше. За възпитаниците на Зинедин Зидан като коварни може да се определя домакинството на Хетафе и визитата на Реал Сосиедад, което е единственото гостуване до края на сезона на отбор от топ 7. Също така обаче ще трябва да се изправят и срещу Атлетик Билбао навън.

Сосиедад и Атлетик два от седемте отбора, които ще се изправят и срещу двата претендента за титлата. Другите са Майорка, Леганес. Виляреал, Алавес и Еспаньол. Леванте пък е единственият отбор, който няма да се изправи нито срещу Реал, нито срещу Барса до края на сезона.

И за двата състава остават по 6 двубоя у дома, като Реал ще приеме Ейбар, Валенсия, Майорка, Хетафе, Алавес и Виляреал и ще пътува за двубоите срещу Бетис, Сосиедад, Еспаньол, Атлетик, Гранада и Леганес. От другата страна Сосиедад, Леганес, Атлетик, Атлетико, Еспаньол и Осасуна ще гостуват на "Камп Ноу", докато каталунците ще гостуват на Майорка, Севиля, Селта, Виляреал, Валядолид и Алавес. А без кои три намеси резултатът в Ел Класико можеше да е различен - вижте в този материал на Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички