Съпругата на Меси настоява за Барселона, а причината е едно от децата им


Съпругата на Меси настоява за Барселона, а причината е едно от децата им
Снимка: Getty Images

6733 0

Съпругата на Лионел Меси Антонела Рокуцо иска той да се върне в Барселона, тъй като едно от децата им продължава да се бори с адаптацията в Париж. Носителят на Мондиал 2022 вече обяви напускането си на Пари Сен Жермен и сега претегля възможностите си, преди да вземе решение за бъдещето си.

Важното решение за Меси тепърва предстои

Бащата на Меси намекна, че нападателят "би искал да се върне" на "Камп Ноу", след като Ла Лига прие плана за финансова жизнеспособност на "Блауграна". Клубът работи денонощно, за да организира второто идване на легендата в Каталуния.

Завръщането на Меси може да бъде допълнително ускорено, тъй като според Джерард Ромеро, Рокуцо също настоява съпруга си да се премести в Барселона. Причината е, че едно от децата им е страдала много по време на престоя му в Париж. Семейството предпочита завръщане в Испания, където Меси е прекарал по-голямата част от живота си и където са родени и израснали всичките му три деца.

Припомняме, че Меси е поискал да отложи преминаването си в Ал Хилал до 2024 г. по време на среща с делегацията на Саудитска Арабия в понеделник, което допълнително подхрани спекулациите за връщането му в Барселона. Аржентинецът обаче може да се наложи да се задоволи с по-ниски заплати, тъй като представителите на Саудитска Арабия информираха антуража на Меси, че тяхната оферта ще се различава от 500 милиона евро годишно, които в момента са на масата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички