Съмненията около Зидан се увеличават, кой е фаворитът да го замени?


Съмненията около Зидан се увеличават, кой е фаворитът да го замени?
Снимка: Guliver/GettyImages

6712 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е наясно, че положението му е доста деликатно в момента. "Белия балет" изпусна първото място, след като по-рано победи Барселона, но след това загуби от Бетис.

Той е наясно, че неговите ротации в състава и ръководенето на отбора предизвикват съмнение във Флорентино Перес, въпреки че преди двубой с Барселона му е засвидетелствал доверие.  С 4 загуби в последните 7 срещи, както и лош резултат в Шампионска лига, Зидан знае, че нищо около бъдещето му не е ясно.

Ако в края на сезона мадридчани завършат само с трофея от Суперкупата на Испания, то е много вероятно и Зизу да си тръгне. А като най-възможен негов заместник към момента е добре познатият Маурисио Почетино, който и преди това бе свързван с Реал. Масимилиано Алегри е другият възможен кандидат

Тhe Independent вече информира, че мадридският клуб са се свързали с хората до Почетино. Те са стигнали до този ход заради твърденията, че аржентинецът има преговори с ПСЖ и от Реал не искат да го изпуснат. Бившият мениджър на Тотнъм иска да води Реал Мадрид, но не прави никакви изказвания заради уважението, което има към Зидан.

Преди месец дори отхвърлил оферта от Барселона, защото бил наясно, че това ще му затвори вратата към "Сантяго Бернабеу". Малко вероятно е той да дойде по средата на сезона, а наставникът винаги е имал добра връзка с Перес. Поради тази причина, ако се стигне до назначаването му, то ще е от следващия сезон. А какво се твърди, че наскоро е създало напрежение в съблекалнята на Реал вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички