Реал Мадрид може да се раздели със Зидан, определиха заместника му?


Реал Мадрид може да се раздели със Зидан, определиха заместника му?
Снимка: Getty Images/Guliver

17102 0

В Реал Мадрид обмислят евентуалната смяна на своя треньор Зинедин Зидан, гръмна английският "The ​​Independent". Ръководството на клуба се е свързало с представителите на безработния Маурисио Почетино, за да ги помоли да ги държат в течение с решенията за бъдещето си, които аржентинецът ще вземе. Бившият мениджър на Тотнъм е безработен от ноември 2019 година, когато бе уволнен от "шпорите" и се очаква след края на сезона да се завърне към своята професия.

Тези дни Зидан постигна ценна победа в Ел Класико и да изведе тима на точка пред Барселона в класирането, но в клуба смятат това като "временна победа" на фона на нарастващия натиск. На "Сантяго Бернабеу" са притеснени от загубата от Манчестър Сити в Шампионска лига, след която отборът може да отпадне твърде рано от турнира, спечелването на който е техен приоритет. Освен това, отношенията в съблекалнята на "белите" са обтегнати, като проблемите са най-вече между Зидан и лидерите на отбора. Твърди се, че те са недоволни от някои негови подходи и решения.

От друга страна, Почетино отдавна е ухажван от испанския колос, но не можеше да напусне Тотнъм. Сега обаче той е свободен агент. От Мадрид са поискали да бъдат информирани за всякакви оферти, постъпили към специалиста, и да поддържат отворена линия на диалог.

Зидан се завърна в Реал през март 2019 година. След тежък първоначален период в клуба, той успя да стабилизира отбора и да го изведе до 1/8-финалите на Шампионска лига и до първото, макар и временно, място в класирането в Ла Лига. А кой измежду Реал и Барселона има по-лесна програма до края на първенството вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички