Ашраф Хакими е готов да се върне в Реал Мадрид


Ашраф Хакими е готов да се върне в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

3880 0

Играещият на страхотно ниво под наем в Борусия Дортмунд футболист - Ашраф Хакими, заяви, че при обаждане е готов моментално да се завърне у дома - в отбора, чиято собственост е - Реал Мадрид. Освен това, той има отлична връзка с треньора на "кралския клуб" Зинедин Зидан.

"Зидан е човекът, който шанса и увереността да мога да играя професионален футбол. Благодарен съм за вярата му в мен и начина, по който се държеше с мен. Винаги ще съм му благодарен" - започна Хакими, отдавайки заслуженото на френската легенда.

"Реал Мадрид е клубът, който наричам дом. Наистина се наслаждавах, докато бях там, освен това изиграх и много мачове с екипа на клуба. Ако Реал ме иска обратно - ще се върна. Ако не, ще трябва да напиша следващата глава в друг страхотен клуб" - сподели той.

21-годишният национал на Мароко кара своя втори сезон под наем на "Сигнал Идуна Парк". Той има 17 мача и 2 гола за първия отбор на Реал и вече цели 64 участия, гарнирани с 10 попадения, за Борусия. Той играе като десен краен защитник, като се включва отлично и в нападенията за своя тим.

Ашраф Хакими може да бъде част от бъдещия Реал Мадрид. В момента лидерите на "кралския клуб" са от грешната страна на 30-те. Вижте как може да изглежда тимът в близкото бъдеще - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички