Съдбоносен мач очаква Реал Мадрид


Съдбоносен мач очаква Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

912 0

Късно снощи Реал Мадрид допусна изненадващо равенство у дома си срещу Реал Сосиедад. Трагедията за "Белия балет" можеше да е пълна, но късен гол на Винисиус донесе точката на тима на Зинедин Зидан. В свой материал от днес, "Marca" определя предстоящото дерби между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид идната неделя като съдбоносно за състава на французина.

През първия полусезон Реал Мадрид вече успя да победи тима на Диего Симеоне с 2:0, но вчерашното равенство у дома сложи край на серията им от 5 поредни победи и 5 поредни мача без допуснат гол във всички турнири.

Залогът в двубоя с първия във временното класиране ще бъде огромен. Реал изостава на 5 точки от градския си съперник, а има и мач повече от него. Същевременно, Барселона може да се окаже големият печеливш от срещата, ако предположим, че ще успее да победи Осасуна като гост в 26-ия кръг. Преди това обаче, каталунците имат тежък мач-реванш срещу Севиля за Купата на Краля, в който ще трябва да наваксват два гола изоставане.

При всички положения, шампионът в Ла Лига няма да бъде определен след този кръг, но резултатите от него биха донесли допълнително психологическо предимство за един от отборите в челото. 

А кога феновете в Испания ще могат да се завърнат по стадионите, научете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички