Суарес: Меси може да остане в Барселона и след лято 2021


Суарес: Меси може да остане в Барселона и след лято 2021
Снимка: Getty Images/Guliver

1471 0

Нападателят Луис Суарес обяви добра новина за феновете на Барселона. Уругваецът, който напусна "Камп ноу" по желание на ръководството, заяви, че има вероятност доскорошният му съотборник и добър приятел Лионел Меси да остане в клуба. Аржентинецът искаше да напусне "Камп ноу" още това лято, но президентът Хосеп Мария Бартомеу го принуди да остане. Очаква се обаче, че през лятото на 2021 г. той ще напусне Барселона.

"Това, че Меси искаше да напусне Барселона, не беше жест към мен. Трябваше да уважат решението му да иска да напусне. От уважение към отношенията ни с Лео няма да кажа за какво говорихме по това време, но той преживя трудна и сложна ситуация.Той искаше да напусне, а клубът не искаше. Опитах се да го подкрепя, да се грижа за него и да го накарам да се разсее малко. Камерите бяха зад него, беше сложно и трябваше да му помогна", коментира Суарес, цитиран от "ESPN".

"Лео е наясно какво е за Барселона. Даде му неща, които клубът никога не си е представял. Той трябва да остане номер 1, най-добрият, и да бъде щастлив. Може да има вероятност Меси да играе за друг клуб, но ако отново се почувства комфортно, щастлив и пристигне друго ръководство, той ще иска да продължи в клуба. Като приятел ще се радвам, ако се справя добре там, ако трябва да отиде в друг клуб - също", допълни нападателят. А какви други причини освен Меси има за напускането на Бартомеу вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички