Луис Суарес: Меси усети, че бях изритан от Барселона - и двамата ни заболя


Луис Суарес: Меси усети, че бях изритан от Барселона - и двамата ни заболя
Снимка: Getty Images/Guliver

2246 0

Доскорошният нападател на Барселона Луис Суарес отново говори за раздялата с клуба и начина, по който той и Лионел Меси са приели решението на ръководството да го отстранят от отбора. Суарес призна, че е бил жестоко огорчен от начина, по който е бил изритан от клуба, а същото е почувствал и неговият добър приятел и голяма звезда на отбора Лионел Меси.

Аржентинският нападател дори се обяви против решението и отправи остри критики към ръководството, които обаче не убедиха шефовете да задържат Суарес в отбора. "Не съм изненадан от Меси, защото го познавам много добре. Знам каква болка изпита, както и аз. Той усети, че бях изритан от клуба", споделя Суарес.

"Имаше други начини да се отнесат коректно с мен. Тези неща ме накараха да се почувствам зле и семейството ми видя, че това ми се отрази. Когато Атлетико се обади, не се колебах нито момент", добави още уругваецът, който вече дебютира за "дюшекчиите".

Междувременно Мемфис Депай разкри какво е провалило трансфера му в Барселона (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички