Стражът на Хетафе: На Барселона миналият път им пречеха слънцето и тревата, сега - съдията


Стражът на Хетафе: На Барселона миналият път им пречеха слънцето и тревата, сега - съдията
Снимка: Getty Images

1815 0

Вратарят на Хетафе Давид Сория коментира недоволството на треньора на Барселона - Шави Ернандес, след мача между двата тима. В първи кръг на сезон 2023/24 в Ла Лига отборите завършиха наравно, без да си отбележат.

След двубоя, продължил рекордните 116 минути, Шави нападна съдийската бригада, ръководена от Сезар Сото Градо. Треньорът получи и червен картон за пререкания с рефера.

"През миналия сезон бяха слънцето и тревата, този сезон беше съдията. Те винаги имат оправдания. Харесва ми, че мислят така. Това означава, че вършим всичко правилно", заяви Сория, цитиран от cope.es.

"Те не могат да дойдат на нашия стадион и да играят така, както искат. А ние не можем да играем като Барселона, имаме други силни страни. Когато един отбор спечели или постигне желания резултат, със сигурност няма да бърза", продължи футболистът.

"Освен това Араухо пет минути лежа на тревата, очаквайки моментът да се гледа от видеоасистент. Но за това никой нищо не каза", допълни той. А ето какви наказания очакват Шави и Рафиня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички