"Разбирам защо хората не гледат Ла Лига" - Шави скочи на лигата и съдиите след равенството на Барселона


"Разбирам защо хората не гледат Ла Лига" - Шави скочи на лигата и съдиите след равенството на Барселона
Снимка: Getty Images

1913 0

Треньорът на Барселона Шави бе много краен в изказванията си срещу Ла Лига и съдиите след нулевото равенство срещу Хетафе. Самият той също бе изгонен заради оспорване на решения на съдията.

"Абосолютен срам", категоричен е Шави

"Ако този мач е продукт на Ла Лига, това е абсолютен срам. Разбирам защо хората не гледат нашия футбол", заяви наставникът на каталунците след двубоя.

"Имахме среща със съдиите и първата промяна, която казаха, че ще направят, е, че ще разбират повече треньорите и напрежението, което чувстваме на терена. Но това не се случи и аз не го разбирам".

"Играта с ръка, дадена срещу Гави, беше измислена. Те ни казаха на среща, че ще се дават дузпи при ясна игра с ръка и тази на Гави не беше такава, но въпреки това я дадоха. Казаха ни, че ще използват VAR по-малко и не знам дали VAR е там, за да помогне или не. Не виждам смисъл от тази среща.

Бях изгонен, защото казах на рефера, че позволяват на Хетафе да се размине с много фалове, а не правят същото за нас", говори Шави за отсъжданията в двубоя срещу Хетафе, както и претенциите на домакините за дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички