Страхотна новина за Барселона - петима ключови играчи се завръщат на терена


Страхотна новина за Барселона - петима ключови играчи се завръщат на терена
Снимка: Getty Images

1687 0

Паузата за националните отбори е повече от добре дошла за Барселона - след нея на пълни обороти в игра ще се завърнат петима футболисти, трима от които имат капацитета да решат проблемите на тима на Роналд Куман в атака!

Педри

През сезон 2020/21 Педри изигра хиляди минути с екипа на Барса и Испания и това си оказа влияние. На 29 септември младокът получи мускулна травма, която го извади от последните мачове на отбора, но в средата на октомври той ще бъде готов да игра. 

Серхио Агуеро

Бившият нападател на Манчестър Сити не успя да дебютира за новия си отбор, след като получи контузия в началото на месец август, но по всяка вероятност ще бъде на линия за отложения мач срещу Валенсия на 17 октомври!

Жорди Алба

Крайният бранител бе в групата на каталунците за дербито с Атлетико Мадрид, но не бе възстановен напълно от разтежението, което получи при загубата от Байерн Мюнхен с 0:3 на 14 септември. Следващите 10 дена ще бъдат достатъчни за него, за да се излекува напълно.

Усман Дембеле

Откакто Барселона го купи от Борусия Дортмунд, французинът се контузи десетки пъти, а на 28 юни тази година претърпя операция на дясното коляно, след като пострада по време на мач на "петлите". Бързоногото крило вече започна да тренира и въпреки че едва ли ще бъде титуляр срещу Валенсия, може да помогне на своя тим в дербито с Реал Мадрид в края на месеца!

Ансу Фати

След няколко операции, които го извадиха от терените за близо 10 месеца, младият суперталант се появи в игра на 26 септември и минути по-късно се разписа във вратата на Леванте. След това той изигра по 25 минути срещу Бенфика и Атлетико Мадрид, но след паузата за националните отбори ще може да изкара и пълни 90 минути на игрището!

*И петимата футболисти са освободени от ангажиментите си с националните отбори!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички