Изненада: Барселона излиза във ваканция, вместо да тренира извънредно


Изненада: Барселона излиза във ваканция, вместо да тренира извънредно
Снимка: Getty Images

3178 0

През следващата седмица клубният футбол временно ще премине на пауза, тъй като е време за световните квалификации за Катар 2022 на националните отбори!

Десет играчи на Барселона ще напуснат базата на отбора и ще се присъединят към своите тимове - Люк де Йонг, Френки де Йонг и Мемфис Депай (Нидерландия), Сержиньо Дест (САЩ), Юсуф Демир (Австрия), Марк-Андре тер Щеген (Германия), Серхио Бускетс, Гави и Ерик Гарсия (Испания) и Нико Гонсалес (Испания-21).

Старши треньорът на каталунците обаче е решил, че останалите играчи няма да тренират в това време, въпреки ужасяващата форма на отбора и ще им даде 5-дневна почивка!

Футболистите, които ще получат ваканция са: Коутиньо, Алба, Серхи Роберто, Самюел Юмтити, Ансу Фати, Рики Пуч, Клеман Лангле и Оскар Мингеса. Педри, Серхио Агуеро, Усман Дембеле, Алехандро Балде и Мартин Брейтуейт пък все още се възстановяват от контузии.

След паузата за националните отбори Барселона има мачове с Валенсия, Динамо Киев и "Ел Класико" срещу Реал Мадрид!

Късно снощи каталунците загубиха от Атлетико Мадрид в дербито на кръга в Ла Лига, а Луис Суарес се разписа срещу бившия си отбор - вижте каква бе реакцията на Роналд Куман при попадението му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички