Стоичков към Педри: Един ден ти ще спечелиш "Златната топка"


Стоичков към Педри: Един ден ти ще спечелиш "Златната топка"
Снимка: Getty Images

2530 0

Легендата на Барселона Христо Стоичков, който работи от години като спортен журналист отвъд Океана, предрече, че младата звезда на каталунците Педри ще спечели "Златната топка". Камата обяви това пред самия Педри, който му гостува за интервю в "TUDN".

"Ти си младо момче, но с много характер. Искам да се забавляваш, защото да говоря със "Златното момче" е привлегия за мен. Искам да те видя с титли и малко по малко да стигнеш до "Златната топка", защото един ден ти ще я спечелиш", каза българската легенда на младия испанец.

Педри сподели, че за него е голяма чест да работи под ръководството на друга легенда на Барселона - Шави Ернандес, и сподели, че е оптимист относно възможността тимът му да спечели титлата в Испания.

"Да го гледам (Шави, бел.ред.) как играе беше лудост и сега, когато го имам за треньор, той ми помага много. Той казва, че ние виждаме, преди да получим, че когато гледаш къде са съперниците, е много по-добре, когато владееш топката и преди всичко да играем между линиите", посочи 19-годишният Педри.

"Обичам да играя с Буси, той прави почти всичко добре. Когато наредим две-три победи, което е много важно за самочувствието на отбора, мисля, че ще се борим за върха, защото остават много мачове, а и останалите ще губят точки", сподели още той. По-рано Стоичков връчи ценна награда на Педри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички