Стана ясно защо Почетино е отказал на Барселона и защо никога няма да отиде там


Стана ясно защо Почетино е отказал на Барселона и защо никога няма да отиде там
Снимка: Getty Images/Guliver

1017 0

През януари в Барселона се случиха доста турболентни събития, като бяха  в търсене и на нов треньор, като тогава срещнаха отказаха на Шави да застане начело на каталунския тим. След него опциите бяха Маурисио Почетино и Роналд Куман.

Почетино бе уволенен от Тотнъм малко по-рано през сезона и бе голяма изненада да се свързва с Барселона, предвид миналото му с Еспанаьол. Специалистът няколко пъти е подчертавал, че няма намерение да застава начело на Барса именно заради миналото си в другия каталунски тим.

Въпреки първия отказа от "Камп Ноу" са изпратили представители до Лондон, за да разговарят с боса на "шпорите" Даниел Леви. Преди 20 май 2020 година всеки клуб трябваше да плати неустойка на английския клуб. Но и това пътуване претърпяло неуспех, след като срещнало нов отказ от страна на Почетино. Аржентинецът вече е свободен да приема всякакви оферти, но изглежда, че е ясно на кой отбор винаги ще отказва. А какво заяви Почетино за Моуриньо и това, че го замени в Тотнъм - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички