Почетино за Тотнъм: Един ден със сигурност ще се върна, за да си довърша работата


Почетино за Тотнъм: Един ден със сигурност ще се върна, за да си довърша работата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1098 0

Бившият треньор на Тотнъм - Маурисио Почетино, призна, че със сигурност ще се завърне в тима един ден, за да довърши работата си там. Припомняме, че аржентинецът така и не спечели значим трофей с "шпорите", а несъмнено най-големият му успех бе финалът в Шампионска лига през 2019 година, загубен от Ливърпул с 0:2.

"Това бе невероятно приключение, което завърши по начин, по който никой не би искал. Но дълбоко в сърцето си съм сигурен, че нашите пътища отново ще се пресекат. От деня, в който напуснах клуба, мечтая да се завърна един ден и да опитам да довърша работата, която не довършихме. Бяхме толкова близо до това да спечелим Висшата лига и Шампионска лига" - споделя Почетино.

"Но, разбира се, аз гледам с нетърпение напред и съм толкова мотивиран за следващия ми проект. Дълбоко в себе си обаче искам да се върна, защото феновете са толкова специални. Може би до 5 години, може би до 10 години - но преди да умра, искам да ръководя Тотнъм" - признава той. Междувременно, след Арсенал - Тотнъм също вече поднови тренировки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички