Сравненията с величия не спират: Оприличиха Джуд Белингам на английска голова машина


Сравненията с величия не спират: Оприличиха Джуд Белингам на английска голова машина
Снимка: Getty Images

876 0

Бившият полузащитник на Арсенал, Барселона и Челси Сеск Фабрегас разкри, че е голям фен на голямата звезда на Реал Мадрид - Джуд Белингам, като дори си позволи да го сравни с легендата на "сините от Лондон" - Франк Лампард.

Белингам се доближава до Лампард?

Испанецът обясни, че подобно на Лампард, Белингам притежава уникалната способност да се позиционира правилно и с головете си да прави разликата за своя отбор.

"За мен той Джуд Белингам е качествен играч. Понякога почти не го виждате на терена, но той внезапно се доближава до наказателното поле и прави разликата, малко като Лампард. Понякога, играейки срещу него Лампс, чувствах, че не се представя добре, но след това, в един момент, получаваше топка в наказателното поле и имаше отличния шанс да отбележи и го правеше", категоричен бе Фабрегас пред "Sky Sports Italia".

Джуд Белингам се превърна най-голямото откритие в испанския футбол през настоящата кампания. Полузащитникът се присъедини към Реал Мадрид от Борусия Дортмунд в сделка, на стойност 103 милиона евро през летния трансферен прозорец. А неговите 15 гола в 17 мача дадоха повод за оптимизъм на "Сантяго Бернабеу".

Самият Джуд Белингам пък наскоро разкри, че е черпил вдъхновение от друга голяма легенда на английския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички