Без повече компромиси: Ясна е крайната дата, до която Реал Мадрид чака отговор от Килиан Мбапе


Без повече компромиси: Ясна е крайната дата, до която Реал Мадрид чака отговор от Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

2568 0

Ръководството на Реал Мадрид е готово да изпрати окончателната си оферта към суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе. В нея обаче се намира и много сериозно условие.

Какво е то?

"Кралския клуб" ще запознае френския голмайстор с финалното си предложение за привличането му като свободен агент идното лято. Наскоро стана ясно, че "белия балет" няма намерение да чака повече размислите на тарана и ще му постави крайна дата, до която да отговори. 

Тя вече е ясна - 15-и ануари, 2024-а година, пише "AS". Реал вече на няколко пъти пропусна възможността да си осигури подписа на французина и няма намерение това да се случи отново.

Какво се случи преди?

Многократно световният шампион от Мондиала в Русия през 2018-а година бе считан за сигурно ново попълнение на "Сантяго Бернабеу". В последния момент обаче все нещо се проваляше, тъй като парижани някак успяваха да задържат своята звезда.

Сега обаче Мбапе няма време да увърта и ще трябва да решава. Ако той избере да остане на "Парк де Пренс", контрактът му ще бъде удължен с още година. Ако ли не, през лятото ще облече бялата фланелка като свободен агент.

Междувременно "принцовете" разполагат с 3 причини, с които да опитат отново да разубедят нападателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички