Килиан Мбапе все още е опция №1, но Реал Мадрид има перфектния резервен план?


Килиан Мбапе все още е опция №1, но Реал Мадрид има перфектния резервен план?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2258 0

Ръководството на Реал Мадрид не е изместило фокуса си от своята най-голяма трансферна цел в лицето на Килиан Мбапе. Суперзвездата на ПСЖ бива считан за сигурен преминаващ на "Сантяго Бернабеу" идното лято, но "кралете" имат и План "Б" в случай, че отново нещо се случи.

Какъв е той?

Голмайсторът на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, не излиза от радарите на испанския колос. Той не представлява приоритет, но е перфектната резервна опция при нов обрат по сагата с френския му колега.

"Relevo" съобщава, че "лос бланкос" следят стриктно изявите на норвежеца. Същевременно става ясно, че самият той тайно мечтае да облече бялата фланелка.

Какво предстои?

Евентуалното акостиране на Холанд в испанската столица ще бъде оставено настрани. Очакванията в Мадрид са, че Мбапе вече е взел окончателното решение да напусне парижани, за да подсили редиците на Карло Анчелоти.

Неговият договор изтича идното лято. В него е заложена клауза за допълнителна една година, която обаче таранът няма намерения да активира. Така, по всяка вероятност, той ще бъде привлечен от "кралския клуб" като свободен агент.

А кои са 3-те причини, с които ПСЖ ще се опита да разубеди Мбапе?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички