"Спорт": Полиция разтървала Шави и Емери в тунела след мача


"Спорт": Полиция разтървала Шави и Емери в тунела след мача
Снимка: Getty Images, колаж: Sportlive.bg

3284 0

Разправията между треньорите на Барселона и Виляреал - Шави Ернандес и Унай Емери, която започна по време на мача между двата тима от първенството, е продължила и след неговия край. Двамата са се скарали сериозно в тунела, след като каталунците победиха с 3:1 като гост.

Според вестник "Спорт" Емери и Ернандес са спорили на висок тон в тунела и се е наложило полицията да се намеси, за да не допусне ескалация на напрежението. Когато страстите са се поохладили, двамата испанци са си стиснали ръцете, като пръв при колегата си е отишъл наставникът на "жълтата подводница".

Както е известно, двамата се скараха, след като реферът не назначи дузпа за Виляреал след поредна тяхна претенция. Емери е бил недоволен от съдийството, като спорните моменти са били при резултат 2:1 в полза на Барселона. Твърди се, че по-възрастният от треньорите е отишъл до скамейката на каталунците и е подхвърлил нещо в стил: съдиите винаги Ви помагат. Но има и друго обяснение на гнева на Унай Емери тази нощ - вижте го тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички