Барселона ще се раздели с един от капитаните си след края на сезон 2021/22?


Барселона ще се раздели с един от капитаните си след края на сезон 2021/22?
Снимка: Getty Images

1739 0

29-годишният защитник на Барселона - Серхи Роберто, се приближава към изхода на "Камп Ноу", пише днес авторитетното испанско издание "Mundo Deportivo"!

Един от капитаните в тима на Шави Ернандес има договор с клуба до края на настоящия сезон 2021/22, но на този етап двете страни не могат да постигнат договорка за удължаването му и няма да е изненада, ако Роберто напусне Каталуния.

Десният бранител е юноша на Барса и играе в мъжкия отбор от близо едно десетилетие, но през последните две кампании ролята му в тима намаля, а за това помогнаха и контузиите, които получаваше. В момента той също лекува травма и не е играл от 27 октомври!

Изданието завършва с твърдението, че на този етап преговорите за нов договор са "замразени" и Роберто е единственият от капитаните на Барселона, който все още не е постигнал договорка с клуба. Шави има желание да задържи този играч, но в следващите седмици и месеци всякакъв развой на събитията е вероятен...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички