Да не се чуди Шави: Ето защо Емери едва понесе загубата от Барселона


Да не се чуди Шави: Ето защо Емери едва понесе загубата от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1853 0

Треньорът на Виляреал Унай Емери беше недоволен от съдийството в мача в Ла Лига срещу Барселона снощи (1:3) и изглежда е пропуснал да поздрави младия си колега след загубата. Опитният наставник има защо да е недоволен от резултата, тъй като той потвърждава, че е Емери трудно намира начин да противодейства на каталунците.

Загубата снощи стана под номер 20 в кариерата на испанския треньор в мачове срещу Барселона. Емери е записал 28 участия срещу "блаугранас", в които е постигнал 20 загуби, 6 равенства и само 2 победи. Срещу никой друг отбор 50-годишният треньор няма повече загуби. Дори от Реал той е губил по-малко - 17 пъти.

Вероятно заради това, но и заради работата на рефера, бившият треньор на Севиля и Арсенал не е бил много любезен с колегата си Шави Ернандес. Легендата на Барселона сподели следното:

"Няма да говоря за рефера. Те имат трудна работа. Не съм тук, за да съдя имало ли е ръка, или не. Освен арбитъра, има и ВАР. Трудно е да си рефер, те предизвикват най-голямо уважение у мен. В един ден те могат да Ви помогнат, а в друг - да Ви навредят. Очаквах поздрав от Унай Емери и не разбирам гнева му. Случват се такива неща. Това са футболни работи. В крайна сметка ние си стиснахме ръцете". На една тренировка на Барса Шави показа, че още е много добър и на терена - вижте. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички